Virtuoos Sport Support Gold - 30 capsules - Vitamines & Mineralen - Voedingssupplementen voor sporters

Virtuoos Sport Support Gold - 30 capsules

Prijs: €34,85 Beschikbaarop werkdagen voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
Momenteel niet voorradig

Sport Support is uitermate geschikt voor (top)sporters, om te gebruiken in een perioden van rust zoals na een wedstrijdseizoen, intensieve trainingsperiode of gedwongen rust door een blessure. Het bevat een drie-eenheid aan niet-enzymatische (vitamineuze) antioxidanten: vitamine C, vitamine E, selenium. Deze zijn toegevoegd om de vrije radicalen weg te vangen. Vitamine E is een belangrijke vetoplosbare antioxidant, terwijl vitamine C een belangrijke wateroplosbare antioxidant is. Vitamine C werkt als antioxidant voor vitamine E en brengt deze weer in een actieve vorm.** Naast vitamine C en E is ook selenium toegevoegd. Vitamine C ondersteunt bovendien het immuunsysteem. De vitamine draagt bij aan het behoud van een sterke weerstand tijdens en na de trainingen en sportieve prestaties. Sporters kunnen profiteren van de bewezen ondersteunende werking van vitamine C om vermoeidheid en moeheid te verminderen. Selenium is eveneens een antioxidant.
De antioxidanten in Sport Support Gold worden aangevuld met VinOserae®, een OPC-extract uit rode druiven. Dit extract is hoog in polyfenolen en t-resveratrol (≥ 0,12%).*** Sport Support Gold bevat natuurlijke carotenoïden, flavonoïden en groentecomplex.

NZVT-gecertificeerd
Sport Support Gold is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo. Sport Support Gold kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden. Zo kan de sporter zich onbezorgd concentreren op het leveren van optimale sportprestaties.

Ingredienten: Vitamines, VinOserae®, HPMCellulose (capsulehuls), groentecomplex, citrusflavonoïden, lycopeen, mineralen, titaniumdioxide (capsulehuls).

Allergie informatie: -

Samenstelling per dagdosering (1 capsule)

Ingrediënt

Hoeveelheid

%ADH

 

Betacaroteen

5 mg

n.v.t.

 

Vitamine C

200 mg

250

 

Vitamine E (natuurlijke)

24 mg

200

 

Selenium als L-selenomethionine

110 mcg

200

 

Citrusflavonoïden

75 mg

n.v.t.

 

Groente complex

75 mg

n.v.t.

 

VinOserae™

150 mg

n.v.t.

 

Lycopeen

5 mg

n.v.t.

ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Reviews

Schrijf een review

Wielervoeding.be werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.be

Webwinkel door Manieu.nl