Virtuoos D3-600 IU Gold - 30 capsules - Vitamines & Mineralen - Voedingssupplementen voor sporters

Virtuoos D3-600 IU Gold - 30 capsules

Prijs: €29,79 Beschikbaarop werkdagen voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
Momenteel niet voorradig

Vitamine D staat de laatste jaren volop in de belangstelling. Vitamine D heeft veel verschillende functies en is daardoor belangrijk voor de algehele gezondheid. Zo zorgt vitamine D mede voor een goede weerstand en draagt het bij aan het behoud van sterke botten. Vrij recent is ontdekt dat vitamine D belangrijk is voor een normale spierfunctie en dus mogelijk van invloed kan zijn op sportprestaties. Sindsdien is er ook binnen de sportwereld steeds meer belangstelling voor de bijzondere eigenschappen en mogelijkheden van vitamine D.

D3-600 IU Gold is een welkome aanvulling op de dagelijkse voeding van (top)sporters. D3-600 IU Gold bevat Quali®-D, een Branded Ingredient van DSM. Quali-D wordt gewonnen uit lanoline uit wol. Deze is afkomstig van levende en gezonde schapen uit Australië en Nieuw-Zeeland. Door een geavanceerde productiemethode wordt een zeer stabiel en goed opneembaar eindproduct verkregen. Eén dagdosering voorziet het lichaam van 300% ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) vitamine D.

NZVT-gecertificeerd
D3-600 IU Gold is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo. D3-600 IU Gold kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden. Zo kan de sporter zich onbezorgd concentreren op het leveren van optimale sportprestaties.

Dagelijks gebruik
Eén (1) capsule per dag met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens de warme maaltijd. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot 10 jaar.

Ingredienten: Amylum solani(vulstof), HPMC (capsulehuls), Quali®-D.

Allergie informatie: -

Samenstelling per dagdosering (1 capsule)

Ingrediënt

Hoeveelheid

%ADH

Verbinding

 

Quali®-D vitamine D3

15 mcg

300%

 

ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Reviews

Schrijf een review

Wielervoeding.be werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.be

Webwinkel door Manieu.nl